Termeni si conditii

 1. Definitii

NISTOR DEVELOPMENT SRL – Societatea Comerciala, organizata in baza legii romane.

SITE – Domeniul www.deltacafes.ro si subdomeniile acestuia, incluzand dar nelimitandu-se la site-ul public disponibil.

CONTINUT are urmatoarea definitie:

 • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 • continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre NISTOR DEVELOPMENT SRL prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al NISTOR DEVELOPMENT SRL UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de NISTOR DEVELOPMENT SRL intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care NISTOR DEVELOPMENT SRL are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la NISTOR DEVELOPMENT SRL, sau alte date privilegiate ale acesteia.

SERVICIU – serviciul de comert electronic condus pe portiunile public disponibile ale SITEULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).

UTILIZATOR – Persoana fizica sau juridica care are acces la CONTINUT si SERVICIU

MEMBRU – Persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre NISTOR DEVELOPMENT SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.

CLIENT – Persoana fizica sau juridica care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, ulterior crearii CONTULUI de MEMBRU.

DOCUMENT – prezentele Termeni si Conditii

CONTRACT la distanta – conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;

NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre NISTOR DEVELOPMENT SRL intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea NISTOR DEVELOPMENT SRL cu referire la informatiile continute de acesta.

TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre NISTOR DEVELOPMENT SRL catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre NISTOR DEVELOPMENT SRL, indiferent de modalitatea de livrare

 1. General

2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului/Continutului/Serviciului de catre Membru sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre NISTOR DEVELOPMENT SRL si acesta.

2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/Serviciului, implica aderarea Utilizatorului, Membrului sau Clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.

2.3. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www.deltacafes.ro.

2.4. Prin folosirea Siteului/Continutului/Serviciului, Membrul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, Serviciului, NISTOR DEVELOPMENT SRL sau oricarui tert cu care NISTOR DEVELOPMENT SRL are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

2.5. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document:

 • 2.5.1. Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de NISTOR DEVELOPMENT SRL prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea NISTOR DEVELOPMENT SRL de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea NISTOR DEVELOPMENT SRL.
 • 2.5.2.NISTOR DEVELOPMENT SRL va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
 • 2.5.3. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.6. Clientul / Membrul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta Documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.7. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze NISTOR DEVELOPMENT SRL, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la NISTOR DEVELOPMENT SRL destinate acestui op.

2.8. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de NISTOR DEVELOPMENT SRL.

2.9. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de NISTOR DEVELOPMENT SRL si isi revoca acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unei Comenzi, NISTOR DEVELOPMENT SRL va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

2.10. Acest Site este adresat doar Membrilor persoane fizice care au cel putin 18 ani, care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre NISTOR DEVELOPMENT SRL, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu domiciliul in Romania. Devenind Membru, persoana declara faptul ca intruneste conditiile susmentionate.

 1. Continut

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a NISTOR DEVELOPMENT SRL, acestora fiindu-le rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

3.2. Utilizatorului, Membrului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de NISTOR DEVELOPMENT SRL, includerea oricarui continut in afara site-ului NISTOR DEVELOPMENT SRL, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al NISTOR DEVELOPMENT SRL asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al NISTOR DEVELOPMENT SRL.

3.3. Orice continut la care Membrul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre NISTOR DEVELOPMENT SRL si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea NISTOR DEVELOPMENT SRL cu referire acel continut.

3.4. Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in opuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale Documentului.

3.5. In cazul in care NISTOR DEVELOPMENT SRL confera Membrului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma derisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Membrul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea NISTOR DEVELOPMENT SRL pentru respectivul Membru, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

3.6. Niciun continut transmis catre Utilizator, Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea NISTOR DEVELOPMENT SRL si/sau al angajatului NISTOR DEVELOPMENT SRL care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

3.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 1. Contact

4.1. NISTOR DEVELOPMENT SRL publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre Utilizator, Client sau Membru.

4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Utilizatorul, Membrul sau Clientul permite NISTOR DEVELOPMENT SRL sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.

4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in niciun fel un angajament din partea NISTOR DEVELOPMENT SRL de a contacta Utilizatorul, Membrul sau Clientul.

4.4. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate NISTOR DEVELOPMENT SRL se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului si NISTOR DEVELOPMENT SRL, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea NISTOR DEVELOPMENT SRL in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

4.5. NISTOR DEVELOPMENT SRL isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

 1. Newslettere si alerte

5.1. In momentul in care, Membrul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, acceptand Documentul (Termeni si Conditii), acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea NISTOR DEVELOPMENT SRL.

5.2. Datele preluate de la Membru in opul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre NISTOR DEVELOPMENT SRL in limitele Politicii de confidentialitate.

5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment:

 • 5.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite.
 • 5.3.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea Contului.
 • 5.3.3. Prin contactarea NISTOR DEVELOPMENT SRL, conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

 

5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.

5.5. NISTOR DEVELOPMENT SRL isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Membru sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara niciun angajament ulterior din partea NISTOR DEVELOPMENT SRL, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

5.6. NISTOR DEVELOPMENT SRL nu va include in newslettere si/sau alerte transmise Membrului sau Clientului, niciun alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al NISTOR DEVELOPMENT SRL, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.

 1. Politica de confidentialitate

6.1. NISTOR DEVELOPMENT SRL colecteaza date cu caracter personal, pe paginile Siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Utilizatorului, Membrului sau al Clientului, in urmatoarele opuri:

 • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
 • rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
 • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
 • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;
 • contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
 • contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
 • opuri statistice.

Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca NISTOR DEVELOPMENT SRL sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

Dreptul de acces la date

6.2. Oricare Membru sau Client, are dreptul de a obtine de la NISTOR DEVELOPMENT SRL, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care il prive sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.

Dreptul de interventie asupra datelor

6.3. Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la NISTOR DEVELOPMENT SRL, printr-o cerere risa, semnata si datata, in mod gratuit:

 1. a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
 2. b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
 3. c) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 

Dreptul de opozitie

6.4. Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa paticulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata NISTOR DEVELOPMENT SRL nu va mai prelucra datele in cauza. De asemenea, oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in op de marketing direct, in numele NISTOR DEVELOPMENT SRL.

6.5. Orice drept susmentionat, recunout Membrului sau Clientului prin lege, poate fi excercitat de acesta prin solicitarea informatiilor prevăzute mai sus, printr-o cerere adresata NISTOR DEVELOPMENT SRL, întocmită în forma risă, datată şi semnată. În cerere solicitantul poate arata dacă doreşte ca informaţiile sa îi fie comunicate la o anumită adresa, care poate fi şi de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

6.6. NISTOR DEVELOPMENT SRL va comunica informatiile solicitate, in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului exprimate conform art. 6.5.

6.7. NISTOR DEVELOPMENT SRL poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre NISTOR DEVELOPMENT SRL pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu op statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Membrului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea NISTOR DEVELOPMENT SRL.

6.8. Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese, dar numai in conformitate cu art. 2.8.

6.9. Pentru exercitarea drepturilor conform art. 6.2 – 6.4, Clientul sau Membrul se va adresa NISTOR DEVELOPMENT SRL, conform datelor de contact disponibile pe site, valabile la acea data.

6.10. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Membrul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

6.11. Politica de confidentialitate NISTOR DEVELOPMENT SRL se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Utilizator, Client sau Membru exclusiv pe site. NISTOR DEVELOPMENT SRL nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

6.12. NISTOR DEVELOPMENT SRL se obliga ca datele colectate ale Clientului/Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu opurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea opurilor declarate.

6.13. Exceptie de la prevederile art. 6.14 va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

6.14. Procesatorul de carduri bancare agreat de catre NISTOR DEVELOPMENT SRL are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

6.15. NISTOR DEVELOPMENT SRL garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

6.16. NISTOR DEVELOPMENT SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

 1. Politica de vanzare online

7.1. Accesul la serviciu

7.1.1. Accesul la serviciu este permis oricarui Utilizator sau Membru care poseda sau nu un Cont.

7.1.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Utilizatorul, Clientul sau Membrul va trebui sa accepte prevederile Documentului.

7.1.3. NISTOR DEVELOPMENT SRL isi rezerva dreptul de a limita accesul clientului la Serviciu si de a sterge Contul acestuia in cazul in care considera ca in baza comportmentului avut de catre Client, accesul si existenta Contului Clientului ar putea prejudicia in vreun fel NISTOR DEVELOPMENT SRL

7.1.4. Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti.

7.1.5. In situatia in care se deopera accese de acest gen, NISTOR DEVELOPMENT SRL isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul Clientului la Continut sau Serviciu.

7.2. Produse si servicii

7.2.1. NISTOR DEVELOPMENT SRL poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

7.2.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

7.2.3. NISTOR DEVELOPMENT SRL poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.

7.2.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

7.2.5. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.

7.3. Comanda online

7.3.1. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document „comanda emisa”.

7.3.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca NISTOR DEVELOPMENT SRL poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de NISTOR DEVELOPMENT SRL, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

7.3.3. NISTOR DEVELOPMENT SRL poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • 7.3.3.1. datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte
 • 7.3.3.2. activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea NISTOR DEVELOPMENT SRL si/sau partenerilor acestuia
 • 7.3.3.3 realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate
 • 7.3.3.4. pentru alte motive obiective.

 

7.3.4. Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat conform art. 7.3.2.

7.3.5. In cazul in care Clientul si-a modificat Comanda conform art 7.3.5, iar contravaloarea noii sale comenzi este mai mica decat contravaloarea produselor/serviciilor comandate initial, NISTOR DEVELOPMENT SRL va returna in contul Clientului suma reprezentand diferenta dintre contravaloarea comenzii initiale si a noii comenzi, in maxim 48 de ore de la data la care NISTOR DEVELOPMENT SRL a luat la cunostinta acest fapt. Aceasta prevedere se aplica exclusiv comenzilor achitate cu cardul.

7.3.6. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii, noile date modificate corespunzator lunandu-se in considerare pentru livrările ulterioare si contact.

7.4. Contract si finalizare

7.4.1. NISTOR DEVELOPMENT SRL va include in coletul expediat catre Client, functie de tipicul fiecarui produs, toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client.

7.4.2. NISTOR DEVELOPMENT SRL va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sa.

7.4.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea NISTOR DEVELOPMENT SRL, devine Contract onorat.

7.5. Politica de transport

7.5.1. Livrarea catre Client a produselor achizitionate, este efectuata prin intermediul  firmei de curierat rapid WOOT.

7.5.2. Livrarile se vor efectua, in medie, in 4 zile de la data plasării comenzii. In cazul in care produsul va fi livrat de partenerul care desfășoară serviciile de curierat cu depasirea termenului sus-mentionat, NISTOR DEVELOPMENT SRL va informa Clientul prin e-mail în cel mai scurt timp, cu aplicarea prevederilor art. 7.6.3, caz in care, Clientul poate renunta la comanda. In eventualitatea in care plata a fost efectuata inainte de data livrarii produsului/produselor comandat(e), sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de 30 de zile.

7.5.3 Dat fiind faptul că NISTOR DEVELOPMENT SRL efectuează livrarea prin terți intermediari, detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea NISTOR DEVELOPMENT SRL, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

7.6. Calitate si garantii

7.6.1. Fiecare produs comercializat de NISTOR DEVELOPMENT SRL beneficiaza de un termen de garanție de 30 de zile de la data expedierii comenzii. Niciun Membru/Client nu poate solicita o garanție extinsă, în alți termeni și alte condiții pentru un termen mai lung decat cel prevazut in prezentul articol.

In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare Membru sau Client poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului sau returnarea produsului si a contravalorii acestuia, pentru motivele indicate la art. 7.7.1 de mai jos. Inlocuirea produsului este posibila in limita stocului disponibil.

Orice înlocuire a produselor va fi făcută într-un termen de 15 zile de la momentul la care consumatorul aduce la cunostinta NISTOR DEVELOPMENT SRL lipsa de neconformitate a produsului. Pentru a evita orice neclaritate, Clientul va documenta prin imagini foto sau video dovada neconformității.

7.6.2. In cazul in care NISTOR DEVELOPMENT SRL nu poate executa contractul din cauza ca produsul nu este disponibil, va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate, la data la care NISTOR DEVELOPMENT SRL ia la cunostinta despre acest caz. In eventualitatea in care produsul a fost deja platit de catre Client, sumele varsate ca plata vor fi rambursate de catre NISTOR DEVELOPMENT SRL in termen de maximum 30 de zile, cu exceptia cazului in care partile convin altfel.

7.6.3. In eventualitatea depasirii termenului de livrare indicat la art. 7.6.2, NISTOR DEVELOPMENT SRL va informa Clientul prin E-mail si va agrea cu acesta prelungirea termenului de livrare cu o perioada ce nu va depasi termenul de livrare prevazut initial. In cazul in care, in cadrul noii perioade agreate de comun acord, produsul va fi indisponibil pentru livrare, Clientul poate solicita rezilierea contractului la distanta si anularea comenzii. Clientul are la dispozitie un termen de 3 zile lucratoare de la data emiterii notificarii de informare pentru a-si exprima optiunea privind produsul comandat. Lipsa primirii de catre NISTOR DEVELOPMENT SRL a unui raspuns din partea Clientului in termenul precizat, se va considera ca accept tacit al acestuia pentru prelungirea perioadei de livrare. In toate cazurile in care Clientul isi exprima optiunea in ris pentru rezilierea contractului si anulare a comenzii, daca produsul a fost deja platit de acesta, NISTOR DEVELOPMENT SRL va inapoia sumele platite conform art. 7.6.2.

7.6.4. Sumele platite vor fi rambursate in termen de 30 de zile in masura in care NISTOR DEVELOPMENT SRL detine toate informatiile necesare in acest sens, respectiv comunicarea de catre client in ris, a contului IBAN in care se va efectua transferul sumelor platite.

7.7. Politica de returnare a produselor

7.7.1. Clientul NISTOR DEVELOPMENT SRL poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:

 • 7.7.1.1. Coletele prezinta deteriorari severe;
 • 7.7.1.2. Produsele au fost livrate / facturate gresit;
 • 7.7.1.3. Produsele prezinta defecte de fabricatie;
 • 7.7.1.4 Produsele au cantitati diferite fata de cele comandate de catre Client;
 1. Denuntarea unilaterala a contractului de catre client

„Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.” De asemenea, in conformitate cu art. 9, alin. 1 din OUG 34/2014, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului. Pentru a evita orice neclaritate, conform art. 16 din OUG 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar și respectiv produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator.

8.1 Clientul se obliga sa notifice NISTOR DEVELOPMENT SRL, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare risa (e-mail, etc) in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor. În cererea de retragere Clientul va indica numărul comenzii, data recepționării acesteia, numele și adresa, precum și contul IBAN în care dorește rambursarea sumelor reprezentând contravaloare comandă și costuri de livrare.

8.1.2 Clientului care a notificat NISTOR DEVELOPMENT SRL conform art 8.1, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 10 zile lucratoare, in caz contrar, NISTOR DEVELOPMENT SRL considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul. Pentru claritate, Clientul va suporta costurile directe legate de returnarea produselor, în cazul denunțării unilaterale a contractului si va fi responsabil în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora.

8.2 NISTOR DEVELOPMENT SRL poate sa refuze produsele returnate de catre Clientii sai, daca returul se incadreaza intr-unul din cazurile prevazute in continuare, fara ca acesta din urma sa pretinda daune-interese sau despagubiri:

 • 8.2.1 In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit, exceptie facand situatia prevazuta la art. 7.7.1.4.
 • 8.2.2 In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute in art. 7.7.1 are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste termenul de 14 zile lucratoare prevazut conform art 8.1.
 • 8.2.3. In cazul in care cererea de returnare are ca obiect produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar și respectiv produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator.

 

8.3 Pentru clarificare, in situatia in care Clientul notifica intentia de denuntare unilaterala a contractului sau de returnare a produselor conform art. 7.7.1, situatie care atrage obligatia din partea NISTOR DEVELOPMENT SRL de rambursare a sumelor platite de catre Client in termen de 30 de zile, acest termen va incepe sa curga de la data receptionarii produsului de catre NISTOR DEVELOPMENT SRL si nu de la data la care Clientul a transmis catre NISTOR DEVELOPMENT SRL intentia sa de retur//denuntare.

8.3.1 In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului.

8.3.2 In cazul in care Clientul care a returnat un produs in conformitate cu prevederile art 7.7.1.3, iar NISTOR DEVELOPMENT SRL nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului.

8.3.3 Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.

8.3.4 In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client exceptie facand situatiile prezentate la punctele 7.6.1 și 7.7.1, situatie in care NISTOR DEVELOPMENT SRL va suporta contravaloarea transportului. De asemenea, in cazul, livrarii unui/unor produs(e) necomandat(e), cheltuielile de returnare sunt in sarcina NISTOR DEVELOPMENT SRL.

 1. Frauda

9.1. NISTOR DEVELOPMENT SRL nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

9.2. Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

9.3. NISTOR DEVELOPMENT SRL declina orice responsabilitate, in situatia in care un Membru / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele NISTOR DEVELOPMENT SRL.

9.4. Clientul sau Membrul va informa NISTOR DEVELOPMENT SRL asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

9.5. NISTOR DEVELOPMENT SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice Membru/Client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.

9.6. Comunicarile realizate de catre NISTOR DEVELOPMENT SRL prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

9.7. Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului/Continutul si/sau NISTOR DEVELOPMENT SRL. NISTOR DEVELOPMENT SRL isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) op(uri):

 • 9.7.1. de a accesa datele de orice tip ale altui Membru/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
 • 9.7.2. de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre NISTOR DEVELOPMENT SRL catre Membru / Client
 • 9.7.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul
 • 9.7.4. de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre NISTOR DEVELOPMENT SRL catre Membru/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

 

 1. Limitare de responsabilitate

10.1. NISTOR DEVELOPMENT SRL nu poate fi tinuta responsabila in niciun fel in fata niciunui Membru/Client care utilizeaza Siteul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii

10.2. In cazul in care un Membru/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre NISTOR DEVELOPMENT SRL violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii NISTOR DEVELOPMENT SRL, conform detaliilor de contact, astfel incat NISTOR DEVELOPMENT SRL sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

10.3. NISTOR DEVELOPMENT SRL nu garanteaza Membrului sau clientului acces pe site sau la serviciu, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe site, si nu ii confera dreptul de a dearca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil ris al NISTOR DEVELOPMENT SRL.

10.4. NISTOR DEVELOPMENT SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

10.5. NISTOR DEVELOPMENT SRL este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al NISTOR DEVELOPMENT SRL, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Membrului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

10.6. NISTOR DEVELOPMENT SRL nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

 • 10.6.1. serviciul va fi potrivit cerintelor clientului
 • 10.6.2. serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel
 • 10.6.3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului

10.7. In limita prevederilor Termeni si Conditii, operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nicio forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau Membru si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

 1. Forta majora si cazul fortuit

11.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

11.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

11.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

11.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

11.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 11.3.

 1. Litigii

12.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre NISTOR DEVELOPMENT SRL Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile „Termeni si conditii”.

12.2. Orice disputa cu referire la prezentul document Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si NISTOR DEVELOPMENT SRL se va rezolva mai intai pe cale amiabila.

12.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru si NISTOR DEVELOPMENT SRL sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul NISTOR DEVELOPMENT SRL, in conformitate cu legile romane in vigoare.

12.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

12.5. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

 1. Dispozitii finale

13.1. NISTOR DEVELOPMENT SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului.

13.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, NISTOR DEVELOPMENT SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

13.3. NISTOR DEVELOPMENT SRL isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

 1. Feedback

14.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu NISTOR DEVELOPMENT SRL, va rugam sa ne contactati la numarului de telefon (0767260133 ) afisat in secitunea Contact a SITE-ULUI, de luni pana vineri, program 09:00 – 17:00, sau prin email la contact@deltacafes.ro

14.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul exemplu.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea  NISTOR DEVELOPMENT SRL.

© Ultima modificare: Decembrie 2021 – NISTOR DEVELOPMENT SRL.

Ai vizitat magazinul nostru ?

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre soluțiile profesionale Delta Cafes.