Politica de Livrare si Retur

Livrare


 Livrarea catre Client a produselor achizitionate, este efectuata prin intermediul  firmei de curierat rapid WOOT.

Livrarile se vor efectua, in medie, in 4 zile de la data plasării comenzii. In cazul in care produsul va fi livrat de partenerul care desfășoară serviciile de curierat cu depasirea termenului sus-mentionat, NISTOR DEVELOPMENT SRL va informa Clientul prin e-mail în cel mai scurt timp, cu aplicarea prevederilor art. 7.6.3, caz in care, Clientul poate renunta la comanda. In eventualitatea in care plata a fost efectuata inainte de data livrarii produsului/produselor comandat(e), sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de 30 de zile.

Dat fiind faptul că NISTOR DEVELOPMENT SRL efectuează livrarea prin terți intermediari, detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea NISTOR DEVELOPMENT SRL, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

RETUR


Produsele pe care le-ai comandat nu sunt compatibile cu espressorul tau?

Se mai intampla!

Trimite-ne inapoi produsele iar noi iti livram in schimb produsul corect.

Ai cumparat de la noi un aparat de cafea insa te-ai razgandit in privinta lui?

Nu este nicio problema!

Vom primi inapoi produsul si, daca nu avem in magazinul nostru nimic pe placul tau, iti dam banii inapoi.
Aparatul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, nedeteriorat, cu toate accesoriile). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice sau deteriorari, sau aparatele la care s-au facut mai mult de 5 bauturi.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Nu se returneaza si valoarea incasata pentru transportul comenzilor sau a cadourilor oferite.

Toate costurile aferente inlocuirii de produse vor fi suportate de client. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

Valoarea datorata se returneaza in contul bancar al clientului, in termen de 15 zile lucratoare.

Ai vizitat magazinul nostru ?

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre soluțiile profesionale Delta Cafes.